Provia minkfoder

Provia Foderløsninger

  • Provia office

    Provia office

  • Provia Sælger

    Provia Sælger

Sælger til minkbranchen

Vil du være en del af et af Danmarks førende virksomheder inden for salg af minkfoder, foderløsninger mm. til mink? Brænder du for det personlige salg og har du evnerne til at sælge til selv den mest stædige kunde?

Hos Provia målretter vi vores salg til hver enkeltt kunde. Du vil få ansvaret for at drive salg fra Danmarks minkfarme. Der er tale om en potentiel målgruppe på godt og vel 1700 kunder, hvor dit fokus vil være at konvertere disse til at benytte Provia, som deres førende leverandør af minkfoder. 

Gennem sparring med vores daglige medarbejdere og ledelsen planlægger du dine kundebesøg. Du  får ansvaret for at udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvide vores kundeportefølje, idet du opsøger potentielle kunder. Du vil derfor i stor grad være kundernes primære samarbejdspartner og det forventes at du formår at drive salg og ordre igennem på vegne af kunden og arbejde selvstændigt mod at fremme Provia som Danmarks førende brand, når mink omtales. . Din hverdag som sælger foregår til dels på vores hovedkontor, samt ude ved kunderne og indebærer dermed en god mængde timer i felten. Gode planlægningsevner og sans for strutur er defor foretrækket. Du skal desuden være alsidig i din håndtering af forskellige typer af mennesker.

Du vil til daglig indgå som en naturlig del af vores salgsorganisation, hvilket betyder, at du har rig mulighed for sparring og eksperthjælp i det daglige arbejde.


Hvem er du?

Du er klar til at blive sælger og kunderepræsentant hos Provia, hvis du:

Har energi, struktur og evnen til at skabe resultater
Du er bevidst om, at det kræver hårdt arbejde at bryde igennem og sælge minkfoder. 
Du besidder en god portion købmandskab og formår at sætte det i spil
Du skaber hurtig tillid mellem dig og dine kunder, som  gerne skal afvikle sig til en lang kunderelation
Har salgserfaring og kan påvise din styrker. 
Du har lysten og formåen til, at gennemføre opsøgende salg.
Du er klar til at bidrage til at Provia bliver en succes.

Hvad kan vi tilbyde dig?

En afvekslende og selvstændig hverdag i en professionel og vækstorienteret virksomhed, samt et udfordrende job, hvor din egen indsats er afgørende for din succes.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi ønsker, at modtage din ansøgning elektronisk. Sørg derfor for at skrive til nedstående e-mail med subject linke: Sælger til minkbranchen

Send ansøgning til:  info@provia.dk

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Efter aftale
Arbejdstid: Heltid
Arbejdssted: Havnepladsen 11
DK-6950 Ringkoebing
Telefon: +45 96 94 44 44