Hippo Tours DK

  • Hippo Tours DK
  • Hippo Tours DK

Hippo tours hesterejser

Guide til hesterejser

Skal du være vores næste guide? Har du lysten til at lære fra dig og give vores gæster den perfekte oplevelse? Vi søger en heste interesseret pige med gåpåmod og evnerne til at agere som guide men også som træner – for de som ikke rider på daglig basis.

Jobopslag detaljer

Hos Hippo Tours går vi meget op i at levere et højt service niveau på vores rejser. Derfor skal en kommende Guide også være klar på at stå til rådighed for vores gæster, på godt og ondt. Det kan være meget krævende at være på hesteferie, hvor ridning er en stor del af oplevelsen. Rideferier bringer folk sammen, og lysten til at være udenfor er et krav. 

Du vil stå som den første person vores gæster møder på deres rejse, hvor det kan være rigtig hektisk at få alle gjort klar. Din evne til at holde overblikket vil blive testet. Der vil selvfølgelig være andre hjælpere, som du kan tage fat i og læne dig op af . 

For at blive taget i betragtning kræver vi:

  • At du har ride erfaring – gerne som en naturlig del af din hverdag. 
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i de vigtigste elementer ved et nyt land. 
  • Du har et højt serviceniveau. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi ønsker, at modtage din ansøgning elektronisk. Sørg derfor for at skrive til nedstående e-mail med subject linke: Guide til hippotours – hesteferier

Send ansøgning til:  info@hippotours.dk

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Efter aftale
Arbejdstid: Heltid
Arbejdssted: Efter aftale