Ceramic Speed A/S

ceramicspeed

Ceramic Speed A/S er en international virksomhed der udvikler og producerer deres egne produkter til brug i både cykel og i industrien. Ceramic Speed var en af de første til at introducere keramiske lejer til cykelindustrien og har siden da vækstet eksponentielt. Med mere end 15 års erfaring i produktion og design af lejer har de udviklet tætte forhold med deres leverandører af komponenter, hvilket er med til at give dem en konkurrencemæssig fordel i branchen.

Lejerne fra Ceramic Speed er baseret direkte på teknologi udviklet af NASAs rumfarts program i 1990’erne. I dag producerer ceramic speed hybrid lejer ved hjælp af højkvalitets silikone nitrid keramisk kugler, som overgår traditionelle stål kugler på enhver tænkelig måde. Den høje kvalitet af Ceramic Speeds produkter har placeret dem forrest i branchen som et brand hvis produkter nu indgår i hverdagen i både cykelindustrien og den almene industri. Alt produktion af lejer hos Ceramic Speed foregår i hånden, ligesom at kæderne optimeres i hånden i Danmark.

Ceramic Speed blev stiftet af Jacob Cizmadia som oplevede den store fordel ved anvendelsen af keramiske lejer, da han i 1998 slog 24 timers rekorden i in-line skating. Den primære grund til at han slog rekorden var primært grundet overgangen fra stål lejer til keramiske lejer.

Hvis du er på udkig efter i job i en virksomhed hvor der er fart over feltet, er Ceramic Speed således en oplagt kandidat. Her vil du kunne opleve hvordan det er at arbejde i en international virksomhed, som oplever stor vækst.

Se Ceramic Speeds ledige stillinger herunder.

Hjemmeside: www.ceramicspeed.com

Ledige stillinger

Salgschef til at udvikle og vedligeholde kundeporteføljen – UDLØBET