10-4

10-4

10-4 er en vestjysk tømmerhandel og byggemarked, der blev startet tilbage i 1947 af Henry Kjeldsen. Virksomheden har til hovedsæde i Ringkøbing, der hvor den første forretning også startede. Vi handler i dag både B2B og B2C. Virksomheden er familieejet, og vi har haft 3 generationer ansat på samme tid.

I dag er 10-4 godt repræsenteret i hele Jylland med afdelinger i Ringkøbing, Ulfborg, Varde, Viborg, Videbæk, og Aarhus. På Sjælland er 10-4 at finde i København. Ud over vores fysiske forretninger, satser vi også stort på vores webshop. I koncernen ligger også de to webshops Bezzer og Wizzer.

Glade medarbejdere

En af vores vigtigste missioner i 10-4, er at have glade og tilfredse medarbejdere. Glade medarbejdere skaber mere vækst og et arbejdsklima. Derfor kan du som ansat i 10-4 koncernen forvente en arbejdsplads, der er klar til at bidrage til din faglige udvikling. Vi ønsker at 10-4, skal være en virksomhed, hvor man kan være ansat i lang tid og dermed fortsætte sin udvikling. Mange af vores medarbejdere har både haft 25 års og 40 års jubilæum, og det er vi rigtig stolte af.

Som ansat i 10-4 bliver du ansat i en innovativ og nytænkende virksomhed, hvor omgangstonen er uformel. Vi har ambitioner og ønsker at udbrede vores produkter til endnu flere dele af Danmark.

Vores produkter

Vi har i 10-4 et rigtig stort og alsidigt sortiment. Vi forhandler både varer til danskernes gør-det-selv-projekter, samtidig med at vi også gennem vores tømmerhandel forhandler til tømrer- og håndværker virksomheder. Vi har således et stort udvalg i alt fra byggematerialer, billig maling, Bosch rundsav og meget mere.

Har vi i øjeblikket ikke en stilling, der matcher dig, er vi altid på jagt efter kompetente medarbejdere. Send os gerne en uopfordret ansøgning på info@10-4.dk.

Hjemmeside: www.10-4.dk

Ledige stillinger

Marketing koordinator til vores kontor i Århus – UDLØBET

Udadvendt salgsassistent til Ringkøbing – UDLØBET